Найочікуваніші події в українській музиці в 2018 році: опубліковані відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Найочікуваніші події в українській музиці в 2018 році: опубліковані відео

Найочікуваніші події в українській музиці в 2018 році: опубліковані відео
Джерело:  Karabas.com

Український шоу-бізнес, як і кінематограф, за останні кілька років значно змінився в кращу сторону. Вітчизняні музиканти і співаки активно розвивають свою кар'єру, випускають нові альбоми і дають масштабні концерти в українських містах.

Експерти порталу Кarabas.com назвали найбільш очікувані події в українській музиці в 2018 році, позначивши головних героїв цієї галузі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Найбільш очікувані українські фільми в 2018 році

Vivienne Mort

Ця група вважається справжнім скарбом українського шоу-бізнесу. Навесні 2018 року музичний колектив з солісткою Даніелой Заюшкиною відправиться у великий тур по Україні в підтримку свого нового альбому "Досвід", в який входить сингл "Іній", визнаний найкрасивішою українською піснею 2017 року.

SINOPTIK

Навесні 2018 року українська рок-група планує записати альбом і дати в його підтримку кілька десятків концертів в Україні та Європі. Музиканти обіцяють здивувати фанатів чимось новим.

The Hardkiss

В кінці 2018 року гурт Юлії Саніної планує випустити новий альбом, перші сингли з якого вже записані. Це україномовні пісні "Журавлі" і "Кораблі". Також восени 2018 року The Hardkiss планують показати нове шоу, яке допоможе музикантам зібрати найбільший зал в своїй кар'єрі.

ONUKA

У 2018 році світ побачить новий альбом ONUKA під назвою MOZAІKA, прем'єра якого планувалася ще восени минулого року. Кілька композиція з цього альбому вже були записані, але музикантам доведеться ще серйозна робота. Також в березні 2018 року ONUKA відправляється в тур з оркестром НАОНИ.

KAZKA

1 березня 2018 року один з найяскравіших дебютантів минулого року дасть свій перший сольний концерт. Поп-група KAZKA, до складу якої входить Олександра Зарицька і Микита Будаш, вже довела шанувальникам, що вона талановитий гравець на полі українського шоу-бізнесу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше The Rolling Stone назвав найкращі пісні 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?