Кривава різанина в російській школі, багато постраждалих: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Кривава різанина в російській школі, багато постраждалих: з'явилися фото і відео

Кривава різанина в російській школі, багато постраждалих: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

У понеділок, 15 січня, в російській Пермі сталася резонансна подія - в школі № 127 підліток влаштував бійку із застосуванням ножа. Внаслідок різанини постраждали не менше десяти чоловік, в числі яких учні різних класів і викладач.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Telegram-канал Mash.

Читайте також: У Львові юнак зарізав свою колишню дівчину і намагався накласти на себе руки

За даними джерела, організатором різанини став 16-річний підліток на ім'я Лев Біджаков, який прийшов в школу "з'ясувати стосунки" з іншим підлітком, до якого нібито мав особисту неприязнь. В ході кривавої драми підлітків намагалися розняти учні та педагоги. Двоє з них, 10-річна дитина і викладач, отримали серйозні поранення в шию - за їхнє життя на даний момент ведуть боротьбу медики.

Зі школи евакуювали понад 700 учнів. Заняття в навчальному закладі скасували.

Відомо, що правоохранці вже затримали підлітка, який влаштував різанину у школі. Він також госпіталізований в лікарню. Вчителі розповіли, що Біджаков є колишнім учнем їх школи. Вони охарактеризували його як позитивного та здібного учня.

У мережі опублікували відео зі школи, де була влаштована кривава різанина. На кадрах відображено затримання нападника.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в російському місті Сургут невідомий влаштував криваву різанину прямо на вулиці, в результаті чого постраждали кілька людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?