Позиції дуже далекі: Клімкін про переговори з Лавровим
Категорія
Політика
Дата публікації

Позиції дуже далекі: Клімкін про переговори з Лавровим

Позиції дуже далекі: Клімкін про переговори з Лавровим
Джерело:  online.ua

У понеділок, 15 січня, міністр закордонних справ України Павло Клімкін провів переговори з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим. Головною темою бесіди став обмін полоненими на Донбасі, а також введення миротворчої місії ООН на окуповані території.

Про це Клімкін написав на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Росія поважає цілісність України: Лавров виступив з новим цинічним заявою

У повідомленні Клімкіна зазначено, що позиції Росії і України з цих питань сильно розходяться. Глава МЗС України додав, що по даним темам ще треба провести серйозну роботу, перш ніж буде досягнута домовленість.

Нагадаємо, маштабний обмін полоненими на Донбасі відбувся 27 грудня 2017 року. Він пройшов по формулі 233 на 73. Найближчим часом сторони планують провести другий етап обміну полоненими, за формулою 20 на 80. Обговорення цього етапу заплановано на 18 січня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко прийняв рішення помилувати жінку-злочинницю з Донбасу, щоб прискорити другий етап масштабного обміну полоненими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?