Жителям Донбасса заборонили виїжджати в Україну: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Жителям Донбасса заборонили виїжджати в Україну: з'явилися подробиці

Жителям Донбасса заборонили виїжджати в Україну: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Окупаційна "влада" Донецької області зробила черговий скандальний наказ - бойовики заборонили місцевим жителям, які працюють на "бюджетних" підприємствах так званої республіки, виїжджати в Україну.

Фото наказу було опубліковано в підконтрольних бойовикам виданнях, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Захарченко анонсував "вибори" нового ватажка "ДНР": опубліковано відео

Про заборону виїжджати в Україну також масово повідомляють в соцмережах місцеві жителі "ДНР". Вони відзначають, що під заборону потрапили співробітники лікарень, шкіл та інших навчальних закладів, підприємств муніципальної форми власності та інших "держпідприємств". Також жителі Донбасу повідомили, що аналогічний наказ надійшов в усі вузи, школи та лікарні тимчасово окупованій Луганській області ще напередодні Нового року.

Є інформація, що деяких жителів окупованого Донбасу вже затримували на блокпостах в "ДНР". Відзначається, що двох медпрацівників не пропустили в Україну, так як їхні прізвища значилися в заборонених списках, наданих окупаційним "керівництвом".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що "ДНР" ввела санкції проти "ЛНР".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?