Тріо Panivalkova представить українську музику в Європі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тріо Panivalkova представить українську музику в Європі

Тріо Panivalkova представить українську музику в Європі
Джерело:  online.ua

Жіноче тріо Panivalkova їде в Європу, щоб представити українську музику на світовому рівні. Гурт візьме участь у європейській музичній платформі Eurosonic Noorderslag (ESNS), яка проходить в Гронінгені, Нідерланди.

Захід ESNS дозволяє музикантам з різних країн світу потрапити на міжнародну музичну сцену. В цьому році в його лайнапі представлено понад 300 артистів з 32 країн. Сам по собі Eurosonic є величезним майданчиком для зустрічі фестивальних промоутерів, музичних агентів, букерів та інших фахівців сфери. Щорічно подію відвідує близько 4 тисяч делегатів з усього світу. В рамках Eurosonic вже виступали всесвітньо відомі артисти Hozier, Mando Diao, The Libertines, Franz Ferdinand, Balthazar, James Blake, Jessie Ware.

Читайте також: Найочікуваніші події в українській музиці в 2018 році: опубліковані відео

Panivalkova — єдиний учасник від України в цьому році. Їх виступи відбудуться 18 і 19 січня в середньовічній церкві Der Aa-Kerk і на сцені Grand Theatre Гронінгена відповідно. А вже 21 січня тріо виступить в Берліні у клубі Prachtwerk. Нагадаємо, що в 2017-му році Panivalkova вже виступали в німецькій столиці в рамках свого європейського туру і двічі зібрали солд-аут.

Panivalkova — унікальне жіноче тріо з України. У творчості дівчата віддають перевагу жанровій багатомовності і характеризують свою музику як "чуттєвий мінімалізм". Дебютний ЕР групи "Панівалькова" вийшов в 2014 році. За ним послідували презентація кліпу на хітову композицію "Крейзі Нікіта" (2015), а також виступи на головних українських фестивалях (Файне Місто, ZaxidFest, Z-Games, Koktebel Jazz Festival, ГОГОЛЬFEST і т.д.) і телевізійному шоу Х-Фактор. У 2017 році Panivalkova взяли участь в національному відборі на Євробачення. За плечима Панівалькової - успішний європейський тур і кілька турів по Україні, а в записі їх останньої пісні "Космополітік" було задіяно понад 50 учасників, серед яких — українські музиканти і відомий індійський мультиінструменталіст Дрю Нанку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?