Біля Верховної Ради почався мітинг: чергують майже 4 тисячі правоохоронців
Категорія
Україна
Дата публікації

Біля Верховної Ради почався мітинг: чергують майже 4 тисячі правоохоронців

Біля Верховної Ради почався мітинг: чергують майже 4 тисячі правоохоронців

Столична поліція посилила заходи безпеки в урядовому кварталі та центральній частині Києва. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

«Поліція та військовослужбовці Національної гвардії України посилили заходи безпеки під час засідання Верховної Ради України. Сьогодні під час засідання у Парламенті за дотриманням громадського порядку слідкують понад 3800 правоохоронців структурних підрозділів столичної поліції та бійців Національної гвардії України», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Мир, війна або компроміси: якого рішення ситуації на Донбасі хочуть в Україні

Крім того, посилені наряди поліції та Нацгвардії несуть службу по всій центральній частині столиці, зупинках громадського транспорту та у метрополітені.
Також правоохоронці закликають учасників масових заходів, мешканців та гостей столиці не порушувати закон, дотримуватись встановлених правил поведінки.

Як відомо, сьогодні Верховна Рада планує розглянути законопроект про реінтеграцію тимчасово оккупірованніх районів Донецької та Луганської областей.
Як повідомляв ONLINE.UA, щоб прискорити другий етап масштабного обміну полоненими, український голова прийняв рішення помилувати ще одну засуджену, яка вчинила тяжкий злочин проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?