В Україні будуть виготовляти вдвічі більше біометричних паспортів
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні будуть виготовляти вдвічі більше біометричних паспортів

В Україні будуть виготовляти вдвічі більше біометричних паспортів
Джерело:  Укрінформ

На поліграфкомбінаті «Україна» буде запущена нова лінія із виготовлення біометричних паспортів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

Як зазначив в ході перевірки запуску нового обладнання віце-прем’єр-міністр, міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, комбінат «Україна» надалі зможе виготовляти удвічі більше паспортів.

Він також додав, підприємство на сьогоднішній день працює у цілодобовому режимі.

Читайте також: Скільки українців не можуть отримати біометричні паспорти: оприлюднені дані

Завдяки новому обладнанню, планується вирішити проблему затримки виготовлення біометричних паспортів та за кілька місяців вийти на рівень планової видачі документів за 7 і 20 робочих днів. Усього на закупленому устаткуванні можна буде виготовляти близько 11 тисяч паспортів на добу.

Нагадаємо, за 2017 рік «біометрикою» скористалися понад 350 тисяч українців.

Як вже повідомляв ONLINE.UA, термін дії паспорта громадянина України зразка 1994 року необмежений, тому обов’язку і необхідності замінювати паспорти-книжки на ID-карти немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?