Жителів України попередили про погіршення погоди: очікується сніг та ожеледиця
Категорія
Україна
Дата публікації

Жителів України попередили про погіршення погоди: очікується сніг та ожеледиця

Жителів України попередили про погіршення погоди: очікується сніг та ожеледиця
Джерело:  online.ua

У найближчі кілька днів майже по всій території України очікується погіршення погодних умов зі снігопадами та ожеледицею. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Державної служби з надзвичайних ситуацій у Facebook.

«Внаслідок впливу активного циклону в Україні протягом 18 січня прогнозується суттєве ускладнення погодних умов. На території Чернігівської, Сумської, Черкаської, Полтавської, Кіровоградської, Одеської та Миколаївської областей очікуються сильні та дуже сильні снігопади, хуртовини, утворення снігового покриву висотою до 40 сантиметрів, в Києві близько 20 сантиметрів», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Пляжі Одеси після шторму прикрасили дивовижні бурульки: з'явилися фото і відео

У Києві та області очікується сильний мокрий сніг, посилення вітру до 15-20 м/с, хуртовини, місцями налипання мокрого снігу, утворення снігового покриву висотою 10-20 сантиметрів. У східних районах області, висота снігового покриву може сягати 30-40 сантиметрів. У Дніпропетровській, Запорізькій та Херсонській областях сильний дощ з переходом в сніг.

Також, за даними ДСНС, на дорогах України очікується ожеледиця.

Як вже повідомляв ONLINE.UA, у найближчі дні на всій території України настане справжня зима з лютими морозами і сильними снігопадами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?