В'їзд фур до Києва буде обмежений у разі снігопаду – КМДА
Категорія
Україна
Дата публікації

В'їзд фур до Києва буде обмежений у разі снігопаду – КМДА

В'їзд фур до Києва буде обмежений у разі снігопаду – КМДА

Через прогнозоване погіршення погодних умов, в’їзд великогабаритного та великовагового транспорту до Києва найближчими днями може бути обмежено.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу КМДА.

«Просимо водіїв врахувати інформацію про обмеження руху при плануванні маршрутів через столицю. Міська влада переконливо просить киян за умов погіршення погоди не користуватися особистим авто, а, за можливості, надавати перевагу громадському транспорту», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Жителів України попередили про погіршення погоди: очікується сніг та ожеледиця

Також столична влада просить водіїв не паркувати автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях та попереджає: авто, що заважатимуть розчищати автошляхи від снігу, будуть евакуйовані.

Нагадаємо, за даними ДСНС у найближчі кілька днів майже по всій території України очікується погіршення погодних умов зі снігопадами та ожеледицею.

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, на всій території України настане справжня зима з лютими морозами і сильними снігопадами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?