Заходу варто було б відкрити Україні ринки, а не потурати в корупції, - Рабінович
Категорія
Економіка
Дата публікації

Заходу варто було б відкрити Україні ринки, а не потурати в корупції, - Рабінович

Заходу варто було б відкрити Україні ринки, а не потурати в корупції, - Рабінович
Джерело:  apostrophe.ua

Думку про те, що для стимулювання економіки України Заходу варто було б лібералізувати правила торгівлі українськими товарами, а не потурати вітчизняній корупції, виділяючи гроші продажним чиновникам, в ефірі телеканалу «112 Україна» висловив народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович . Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Апостроф".

«Мінгареллі (глава представництва Європейського Союзу в Україні Хьюг Мінгареллі, - ред.) сказав, що ЄС за три роки виділив нашій країні 12 млрд, які народ України не побачив. Де ці гроші? - ось простий і зрозумілий питання, відповіді на яке ми не чуємо! Замість того щоб давати гроші нашим корупціонерам, Євросоюз краще б відкрив ринок для наших товарів, збільшив би нам квоти на продаж нашої продукції в Європі. Якщо вони - наші друзі, то повинні були зрозуміти, що ми зараз в лещатах війни, нам потрібна не пусті балачки, а конкретна допомога. ЄС повинен або зняти мита і квоти, або списати нам борги. Але цього не відбувається», - констатував політик.

Він також зазначив, що Україні необхідно вести самостійну політику і керуватися національними інтересами, а не жити під диктовку західних партнерів.

«Кожна країна керується тільки своїми національними інтересами. Це повинні зрозуміти і наші лідери, які зобов'язані дотримуватися проукраїнського курсу, а не танцювати під чужу дудку. Сьогодні ми тільки в експорті лиж в ЄС на передовій. Країна, яка створювала космічні кораблі, тепер експортує лижі! Соромно і прикро», - заявив народний депутат.

На його думку, необхідно поміняти «бездарних» керівників при владі на «нормальних» для того, щоб Україна могла стати локомотивом європейської економіки і життя українців покращилося.

«На даний момент ми практично вбили зовнішню торгівлю, а половина українців тим часом розбіглася по світу в пошуках кращого життя. Якщо влада сьогодні проведе перепис населення, то всі жахнуться, тому що реально в Україні залишилося близько 25 млн чоловік. Але з огляду на, що з такими політиками ми ще вижили, - ми велика країна і великий народ. Тільки нами бездарно керували, і потрібно цю владу поміняти на нормальну, проукраїнську, патріотизм якої в тому, щоб покращувати життя власного народу, а не знищувати його. І тоді ми станемо локомотивом європейської економіки. Потрібно до цього прагнути!»- підсумував політик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?