У Казахстані згорів автобус з пасажирами, десятки жертв
Категорія
Події
Дата публікації

У Казахстані згорів автобус з пасажирами, десятки жертв

У Казахстані згорів автобус з пасажирами, десятки жертв
Джерело:  Tengrinews

При пожежі в пасажирському автобусі в Актюбінській області Казахстану 18 січня загинули 52 людини.

Про це повідомляє сайт Tengrinews.kz з посиланням на офіційного представника КНС МВС РК Руслана Іманкулова, передає ONLINE.UA.

«18 січня 2018 року в 10 годині 30 хвилин у Іргізсьому районі Актюбінської області на 1068-му кілометрі автодороги Самара - Шимкент, в 10 кілометрах від селища Калибай, під час руху сталося загоряння пасажирського автобуса марки Ikarus. У салоні знаходилися 55 пасажирів і два водії. Громадянство встановлюється», - поінформував Іманкулов.

Читайте також: У Нью-Йорку загорівся хмарочос Трампа: опубліковано відео

Також наголошується, що п'ятьом пасажирам вдалося самостійно вибратися з палаючого автобуса, зараз їм надають допомогу медики. 52 людини загинули на місці.

Пізніше стало відомо, що консул України в Казахстані перевіряє інформацію про те, чи є серед загиблих під час пожежі автобуса громадяни України.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на конкурсі краси в Сальвадорі відбулося серйозне НП - одна з учасниць під час дефіле загорілася прямо на сцені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?