"Канікули" у виші Києва: в КНУ прояснили ситуацію
Категорія
Україна
Дата публікації

"Канікули" у виші Києва: в КНУ прояснили ситуацію

"Канікули" у виші Києва: в КНУ прояснили ситуацію
Джерело:  online.ua

Перехід Київського національного університету ім. Тараса Шевченка на дистанційне навчання не пов'язаний з економією опалення в зимовий період.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу вишу.

Читайте також: Дочка одного з ватажків "ЛНР" вчиться на прокурора в Харкові

Відзначається, що з 24 січня по 28 лютого дійсно заплановано проведення виробничих практик за межами університету, написання дипломних і курсових робіт, а також самостійне виконання завдань студентами.

"Проходять заняття в ННЦ "Інститут біології і медицини" і на підготовчому відділенні, Військовому інституті, Коледжі геолого-розвідувальних технологій і Оптико-механічному коледжі, в Українському фізико-математичному ліцеї. Оплата за послуги ЖКГ за січень здійснена в установленому порядку, за лютий - частково здійснено передоплату", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше інформувалося, що в КНУ майже до весни вводять дистанційне навчання з метою економії коштів на комунальні послуги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?