Турчинов прокоментував закон про реінтеграцію
Категорія
Україна
Дата публікації

Турчинов прокоментував закон про реінтеграцію

Турчинов прокоментував закон про реінтеграцію
Джерело:  online.ua

Незважаючи на «шалений опір провокаторів, які працюють проти нашої країни», і істерію Росії був прийнятий закон про реінтеграцію Донбасу.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.

«Крім того, розширюючи можливості Збройних Сил України, інших військових формувань, цей закон посилює наші позиції по відображенню збройної агресії Російської Федерації і відновлення територіальної цілісності України», - зазначив Турчинов.

Читайте також: Закон про реінтеграцію Донбасу: в Раді розкрили важливі деталі

Також він додав, що в цьому законі Російська Федерація «чітко і недвозначно визнана державою-агресором», а території окремих районів Донецької та Луганської областей - окупованими. Даний закон створює правові та організаційні умови для відновлення територіальної цілісності України в Донецькій і Луганській областях.

«Це повністю перекреслює спроби РФ замаскувати війну проти України під «миротворчу операцію »і значно підсилює позицію нашої країни в міжнародних судах», - підкреслив секретар РНБО.

Як повідомляв ONLINE.UA, депутати Верховної Ради України в четвер, 18 січня, ухвалили в другому читанні і в цілому законопроект про реінтеграцію Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?