Нічим зайнятися: Трамп склав рейтинг фейків
Категорія
Світ
Дата публікації

Нічим зайнятися: Трамп склав рейтинг фейків

Нічим зайнятися: Трамп склав рейтинг фейків
Джерело:  online.ua

Лідер Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп створив рейтинг з 10 новин в засобах масової інформації, в яких, як він вважає, була оприлюднена неправдива інформація.

Рейтинг «фейкових новин», як їх назвав Трамп, опублікований на сайті Республіканської партії передає ONLINE.UA.

Також американський президент придумав «премії за фейкові новини» (Fake News Awards). У цих новинах, зокрема, мова йде про зв'язок Трампа з Російською Федерацією і його вплив на президентські вибори в США.

Читайте також: Змонтований фейк: користувачі мережі розкрили черговий обман Міноборони РФ

Зокрема, лідером «премії» став колумніст газети The New York Times, лауреат Нобелівської премії з економіки Пол Кругман. Після перемоги Трампа на виборах він написав, що економіка США вже ніколи не відновиться.

Другу сходинку посіла телекомпанія ABC News, журналіст якої Брайан Росс підготував сюжет про зв'язок Трампа з Росією. Трійку лідерів замкнув телеканал CNN, який повідомив, що тоді ще кандидат у президенти і його син, Дональд Трамп-молодший, під час передвиборної кампанії мали доступ до документів, оприлюднених на WikiLeaks. Це були документи Національного комітету Демократичної партії, викрадених хакерами. Всього CNN згадується в переліку чотири рази.

У переліку також присутні публікації журналістів видань Time і The Washington Post, в яких йшлося про те, що Трамп розпорядився прибрати з Овального кабінету в Білому домі бюст Мартіна Лютера Кінга, перегодував рибок в басейні під час візиту до прем'єр-міністра Японії Сіндзо Абе, виступав перед порожнім стадіоном і про інші випадки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Дональд Трамп назвав «смердючими дірками» країни Африки і Гаїті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?