"Загиблого" бійця АТО підозрюють у вбивстві товаришів по службі
Категорія
Події
Дата публікації

"Загиблого" бійця АТО підозрюють у вбивстві товаришів по службі

"Загиблого" бійця АТО підозрюють у вбивстві товаришів по службі
Джерело:  novynarnia.com

Український військовослужбовець, який вважався загиблим в грудні 2017 року, живий і підозрюється у вбивстві товаришів по службі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на novynarnia.com.

Читайте також: На Донбасі диверсанти "ДНР" підірвалися на власних мінах - розвідка

За даними Міноборони і штабу АТО, 17 грудня під час обстрілу позицій української армії в районі Зайцевого міна 120 мм калібру потрапила в "буржуйку" в бліндажі і вибухнула, після чого почалася пожежа, в якій загинули троє військових.

Однак, пізніше з'ясувалося, що один з бійців, - 41-річний Володимир Портянко, - не загинув, а 10 днів лежав у лікарні з опіками рук, і проти нього ведеться слідство за фактом самовільного відходу з позицій. Крім того, як змогли з'ясувати волонтери, чоловік підозрюється у вбивстві своїх товаришів по службі.

Було встановлено, що пожежа в бліндажі все-таки була, однак, зараз з'ясовується, що її викликало, - міна або людський фактор.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше під час проведення операції в зоні АТО двоє військовослужбовців загинули внаслідок підриву на фугасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?