Куди піти у Києві на вихідних: найцікавіші події 20-21 січня
Категорія
Культура
Дата публікації

Куди піти у Києві на вихідних: найцікавіші події 20-21 січня

Куди піти у Києві на вихідних: найцікавіші події 20-21 січня
Джерело:  online.ua

Виставки та ярмарки, фестивалі та концерти – ONLINE.UA розуміється на гарному відпочинку та пропонує тим, хто не звик нудьгувати та сидіти вдома, підбірку найцікавіших подій, що відбудуться у Києві на цих вихідних 20 та 21 січня.

Зимовий Кото-Ярмарок


У суботу, 20 січня, у Центрі Адопції пройде ярмарок, на якому ви зможете обрати собі найкращого пухнастого друга.
Всі котики, врятовані з вулиці, вже вакциновані, стерилізовані, мають паспорт та мікрочіп. Пройшли повне медичне обстеження.

Котиків віддають в нові родини безкоштовно. Для того, щоб прихистити кота, майбутньому власнику потрібно пройти співбесіду з куратором, підписати договір про дбайливе ставлення та мати при собі переноску і паспорт. Вдома на вікнах обов'язково мають бути сітки.

Ярмарок буде проходити з 12:00 до 17:00 за адресою вул. Дмитрівська, 39
Приходьте до котиків з подарунками!

Відкритий забіг Trukhaniv runday!

Усіх бажаючих запрошують всіх на Труханів острів! Тут відбудеться відкритий забіг в дружній і веселій атмосфері!

Щоб долучитися, треба зареєструватися, не зважати на погоду, настрій та жодні обмеження щодо віку або спортивної форми! Збір о 9:30 на перетині вул. Паркова і вул. Труханівська (карту можна подивитись тут).

Київський Вальс 2018

20-21 січня відбудеться XVI традиційний міжнародний фестиваль танцю.

Переможців рейтингових категорій "Київського вальсу 2018" чекають ексклюзивні кубки. Інші деталі події з’ясовуються.

Фільм-виставка David Bowie is

У 2013 році хітом знаменитого Музею Вікторії і Альберта в Лондоні став проект «David Bowie is», який був присвячений легендарному рок-музиканту. Тоді музей поставив рекорд відвідування: тільки в Лондоні виставку змогли подивитися 312 тисяч чоловік, а потім вона вирушила в турне і побувала в Болоньї, Барселоні, Токіо та інших містах. В цілому 1,5 мільйона глядачів побачили ретроспективу життя і творчості музиканта. На виставці були зібрані рукописи, костюми, фотографії та реквізит з виступів Девіда Боуї.
Даний фільм був знятий в Лондоні в 2013 році і є рідкісною можливістю здійснити подорож по цій унікальній виставці, почути розповідь спеціально запрошених гостей (серед яких дизайнер Кансай Ямамото і вокаліст групи Pulp Джарвіс Кокер) і зануритися у світ Девіда Боуї.
Фільм-виставка буде представлений 21 січня о 15-00 у кінотеатрі «Київ».

Ціна квитка: 150 грн.

Ніч кіно братів Коен

Навряд чи знайдеться людина, яка не дивився жодного фільму братів Коен. Вони увійшли в число найбільш авторитетних режисерів сучасного кіно. Крім того, Коени, як правило, самі пишуть сценарії, продюсує та монтують свої фільми.

20 січня у «Циферблаті» ви зможете оцінити їх роботи :

- Всередині Л'юіна Девіса

- Фарго

- Париж я люблю тебе

Потрібна попередня реєстрація.

Ціна квитка: 130 грн.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Україні заборонили показувати фільм режисера Олексія Учителя "Матильда".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?