"Кинули пораненого на полі бою": на Донбасі українські військові затримали диверсанта
Категорія
Події
Дата публікації

"Кинули пораненого на полі бою": на Донбасі українські військові затримали диверсанта

"Кинули пораненого на полі бою": на Донбасі українські військові затримали диверсанта
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 19 січня, бойовики сім разів порушили перемир'я, відкриваючи вогонь по позиціях бійців ЗСУ. В результаті обстрілу українським військовим довелося в одному з випадків дати потужну відсіч противнику зі зброї, забороненої Мінськими угодами.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані прес-центру штабу АТО.

Читайте також: Бойовики запланували цинічні провокації на Донбасі - штаб АТО

На Луганському напрямку ворог вів вогонь в районі Світлодарської дуги із застосуванням 82-мм мінометів і великокаліберних кулеметів. Також бойовики обстрілювали позиції українських захисників зі стрілецької зброї поблизу Станиці Луганської.

На Донецькому напрямку терористи активізувалися в районі Широкино. Там українські військові помітили диверсійну групу бойовиків, яка наближалася до позицій бійців ЗСУ. Коли диверсанти наблизилися на небезпечну відстань, українські військові відкрили вогонь, щоб змусити їх відійти. В результаті цього був поранений один бойовик, якого соратники кинули на полі бою та втекли з місця події.

Силами українських військових поранений диверсант був доставлений в медустанову, де йому була надана необхідна медична допомога.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на Донбасі диверсанти "ДНР" підірвалися на власних мінах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?