У Росії при загадкових обставинах помер зоряний учасник КВК
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії при загадкових обставинах помер зоряний учасник КВК

У Росії при загадкових обставинах помер зоряний учасник КВК
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 19 січня, популярна команда КВК з Краснодарського краю "НАТЕ" зазнала серйозної втрати - помер один з найяскравіших і преспективніших учасників Сергій Баленко. Гуморист помер при загадкових обставинах. Причина його смерті поки не розкривається.

Про смерть Баленко повідомили його колеги по команді на сторінці "НАТЕ" в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: У Великій Британії "незрозуміло" померла солістка The Cranberries

Учасники "НАТЕ" не можуть досі повірити в смерть Баленко. Вони відзначають, що він був молодим гравцем команди, але вже багато зробив для неї. З його участю "НАТЕ" в 2018 році вийшла у Вищу лігу "Клубу веселих і кмітливих".

Шанувальники зірки КВК шоковані звісткою про раптову смерть Баленко. Вони задаються питанням, що могло стати причиною загибелі гумориста, не виключаючи, що він міг накласти на себе руки. Колеги Сергія поки не реагують на подібні домисли, відзначаючи, що повідомлять офіційну версію після того, як самі будуть впевнені в інформації про причини смерті Баленко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні від раку помер відомий журналіст.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?