У США померла оскароносна зірка фільму "Основний інстинкт"
Категорія
Світ
Дата публікації

У США померла оскароносна зірка фільму "Основний інстинкт"

У США померла оскароносна зірка фільму "Основний інстинкт"
Джерело:  Associated Press

У п'ятницю, 19 січня, в Далласі померла відома американська актриса Дороті Мелоун. Зірка фільму "Основний інстинкт" пішла з життя у віці 93 років. Оскароносна акторка померла з природних причин.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.

Читайте також: Помер відомий український журналіст

Дороті Мелоун народилася в 1925 голу в Чикаго. Акторську кар'єру вона почала ще в шкільні роки, граючи в театральному гуртку. Саме там її талант помітили представники Голлівуду, які і запросили починаючу актрису на зйомки в кіно.

Дебютною роботою Дороті Мелоун є картина "Гільдерслів на Бродвеї". У ній вона зіграла в 18-річному віці. Велику популярність їй приніс фільм "Слова, написані на вітрі". За участь в ньому актриса була удостоєна "Оскара". Але найбільшу популярність їй принесла головна роль Констанс Маккінзі в "Пейтон Плейс".

Останньою роботою Мелоун став фільм "Основний інстинкт", де вона зіграла Хейзел Добкінс - літню подругу головної героїні, злочинниці Кетрін Тремелл, роль якої виконала Шерон Стоун.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Росії при загадкових обставинах померла зірка КВК.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?