Замах на Геращенко: нардеп виступив з несподіваною заявою
Категорія
Події
Дата публікації

Замах на Геращенко: нардеп виступив з несподіваною заявою

Замах на Геращенко: нардеп виступив з несподіваною заявою
Джерело:  online.ua

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко готовий просити для кілерів, які скоїли замах на нього, мінімально можливого покарання.

Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Геращенко зробив нову заяву про замах на нього

Зокрема, Геращенко не проти, щоб Святославу Жиренко і Дмитру Якубу, які рік тому зробили замах на його життя, винесли максимально м'яке покарання, а не довічний термін, як того передбачає законодавство. На такі поступки нардеп готовий піти в тому випадку, якщо затримані підуть на угоду з правоохоронцями і поділяться важливою інформацією зі слідством, яка допоможе розкрити інші злочини російських спецслужб в Україні.

Геращенко також вказав, що за його вбивство кілерам обіцяли виплатити 50 тисяч доларів. Але він не має до них особистої неприязні. Нардеп називає затриманих людьми, які заплуталися і опинилися в хватці російських спецслужб.

При цьому Геращенко наголосив, що якщо його кілери не захочуть співпрацювати з українськими спецслужбами, то в його очах вони стануть холоднокровними вбивцями, яким немає місця серед нормальних людей.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі з'явилася інформація про людей, які планували замах на народного депутата від фракції "Народний фронт" і радника голови МВС Антона Геращенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?