Ситуація на Донбасі загострюється: в штабі АТО повідомили тривожні новини
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація на Донбасі загострюється: в штабі АТО повідомили тривожні новини

Ситуація на Донбасі загострюється: в штабі АТО повідомили тривожні новини
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 20 січня, ситуація в зоні АТО загострилася. Бойовики шість разів порушили режим перемир'я, обстрілюючи позиції українських захисників. Внаслідок обстрілу отримали поранення п'ятеро бійців ЗСУ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані прес-центру штабу АТО.

Читайте також: "Кинули пораненого на полі бою": на Донбасі українські військові затримали диверсанта

Відзначається, що в результаті ворожих обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення, а ще четверо бійців ЗСУ - бойові травми. Всі вони госпіталізовані в медустанови, де їм була надана належна медична допомога. Медики оцінюють стан поранених бійців як задовільний.

За даними штабу АТО, за минулу добу терористи відкривали вогонь по опорних пунктах ЗСУ тільки в першій половині дня. Зокрема, на Луганському напрямку вони гатили по позиціях українських військових з гранатометів.

На Донецькому напрямку неспокійно було в районі Водяного - тут бойовики вели вогонь з 120-мм мінометів, БМП, кулеметів і гранатометів. В районі Широкиного ворог вів обстріл з 82-мм мінометів і гранатометів. Також 20 січня терористи активувалися на підступах до Новоселівки Другої, де вели обстріл з великокаліберних кулеметів і гранатометів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на Донбасі ворожі диверсанти підірвалися на власних мінах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?