У Великій Британії трагічно загинув учасник популярних гуртів The Kinks і The Zombies
Категорія
Світ
Дата публікації

У Великій Британії трагічно загинув учасник популярних гуртів The Kinks і The Zombies

У Великій Британії трагічно загинув учасник популярних гуртів The Kinks і The Zombies
Джерело:  online.ua

У Великій Британії пішов з життя бас-гітарист культових рок-гуртів The Kinks і The Zombies Джим Родфорд. Музикант помер на 77-му році життя. Причиною його смерті стало падіння зі сходів.

Про це повідомили його колеги з групи The Zombies на сторінці колективу в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: У США померла оскароносна зірка фільму "Основний інстинкт"

Родичі Джима Родфорда підтвердили факт його смерті, але точну причину загибелі музиканта не назвали - вона буде встановлена після проведення ряду експертиз.

Джим Родфорд усе своє життя захоплювався музикою. У 1961 році він став співзасновником гурту The Zombies, але увійшов до його складу лише в 1978 році. До The Kinks басист приєднався в 1976 році - в складі цього гурту Джим грав до самого його розпаду, який відбувся в кінці 90-х років.

З гуртом The Zombies Джим Родфорд працював до останніх днів. Буквально тиждень тому в складі колективу він взяв участь у фестивалі у Флориді. Також разом з гуртом Джим планував масштабний гастрольний тур на 2018 рік - музиканти мають виступити у Нью-Йорку, Атланті, Чикаго і багатьох інших містах США.

Джим Родфорд у складі The Zombies - відео пісні Hold Your Head Up:

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Росії при загадкових обставинах помер зоряний учасник КВК.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?