Блокування "Vodafone" на Донбасі: розкрита нова схема заробітку бойовиків
Категорія
Події
Дата публікації

Блокування "Vodafone" на Донбасі: розкрита нова схема заробітку бойовиків

Блокування "Vodafone" на Донбасі: розкрита нова схема заробітку бойовиків
Джерело:  online.ua

Ватажки "ДНР" не зацікавлені у відновленні мобільного зв'язку "Vodafone" на непідконтрольній Україні території Донецької області. Вони розробили нові схеми заробітку на мешканцях, тому відкрито перешкоджають ремонтним роботам "Vodafone-Україна" на окупованій частині Донецької області.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на підконтрольні бойовикам видання.

Читайте також: "Повністю відрізані від світу": мешканці Донбасу панікують через відсутність мобільного зв'язку

Йдеться про те, що бойовики масово поширюють инофрмацию з вигідними "пропозиціями" по дозвону в Україну. Зокрема, вони запустили роботу таксофонів в "ДНР", з яких можна зателефонувати в Україну за 10 рублів за хвилину через російські лінії.

При цьому в "мінзв'язку" окупантів радісно звітують про колосальне збільшення абонентів місцевого мобільного зв'язку "Фенікс", який терористи запустили на потужностях "Київстару", що залишилися на непідконтрольних територіях Донбасу. Відзначається, що з моменту блокування "Vodafone-Україна" в "ДНР" число абонентів "Фенікса" збільшилося більш ніж на 100 тисяч.

У той же час прес-служба штабу АТО з посиланням на Спільний центр по контролю і координації припинення вогню повідомляє, що бойовики ОРДО так і не надали гарантій безпеки для проведення ремонтних робіт "Vodafone-Україна" на окупованої частини Донецької області. Жителям "ЛНР" зв'язок відновили ще 18 січня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відновлення мобільного зв'язку в ОРДЛО затягується.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?