Жителів "ЛНР" розлютила нова скандальна заборона
Категорія
Події
Дата публікації

Жителів "ЛНР" розлютила нова скандальна заборона

Жителів "ЛНР" розлютила нова скандальна заборона
Джерело:  online.ua

В окупованій Луганській області місцевим жителям заборонили заходити в будівлі бюджетних відомств з sim-картами українських мобільних операторів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на підконтрольні бойовикам видання.

Читайте також: "Репресії" на окупованому Донбасі: жителі "ДНР" в паніці від указу Захарченко

Зокрема, зазначається, що на дверях у відділеннях Пенсійного фонду з'явилося оголошення, в якому зазначено, що відвідувачам не можна входити в будівлю з телефонами, на яких встановлені сім-карти "Vodafone-Україна". У поясненні до заборони йдеться, що таким чином "влада ЛНР" сподівається уникнути прослушки і встановлення фізичної адреси знаходження цих відомств.

Подібні оголошення були помічені в окупованих Краснодоні, Алчевську, Луганську та інших містах, підконтрольних "ЛНР". На них вказано, що заборона була введена 15 січня 2018 року.

У той же час в соцмережах жителі окупованого Донбасу голосно обговорюють чергові скандальні нововведення. Вони похмуро іронізують з приводу нової заборони.

"Так, і заходити строго по черзі зі знятими біля входу штанами!", - реагують мешканці "ЛНР" на скандальну заборону.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики "ДНР" навмисне блокують "Vodafone-Україна" на окупованому Донбасі, щоб заробити на власному зв'язку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?