"Крути 1918. Захист": бійці Нацгвардії знімаються в новому історичному фільмі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Крути 1918. Захист": бійці Нацгвардії знімаються в новому історичному фільмі

"Крути 1918. Захист": бійці Нацгвардії знімаються в новому історичному фільмі
Джерело:  online.ua

У 2018 році в Україні вийде в прокат новий історичний фільм, в якому зіграють бійці Нацгвардії. Картина під назвою "Крути 1918. Захист" присвячена 100-річчю бою під Крутами.

Про це повідомляє прес-служба НГУ, передає ONLINE.UA.

Читайте також: ТОП-10 кращих українських фільмів 2017 року

Відзначається, що в зйомках картини задіяні 150 українських нацгвардейців, які за сюжетом фільму беруть участь в масових сценах запеклого бою між українськими студентами та багатотисячною армією російської Червоної гвардії.

У повідомленні НГУ зазначено, що бійці беруть участь в зйомках з самого ранку і до пізнього вечора. Їх привозять на знімальний майданчик прямо з частини. Актори-нацгвардейці розповідають, що їм подобається зніматися в кіно, відзначаючи, що на знімальному майданчику до них чудово ставляться і своєчасно годують смачним обідом.

Відео трейлера фільму "Крути 1918. Захист":

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вийшов трейлер фільму "Міф", в якому розповідається історія життя оперного співака, що загинув в АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?