На КПВВ "Оленівка" бойовики обстріляли автобус з мирними жителями, є загиблі
Категорія
Події
Дата публікації

На КПВВ "Оленівка" бойовики обстріляли автобус з мирними жителями, є загиблі

На КПВВ "Оленівка" бойовики обстріляли автобус з мирними жителями, є загиблі
Джерело:  online.ua

У неділю, 21 січня, бойовики знову влаштували цинічну провокацію на Донбасі - вони обстріляли автобус з мирними жителями на КПВВ "Оленівка", внаслідок чого загинула одна людина.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Штаб АТО показав пораненого ворожого диверсанта, захопленого в полон

У повідомленні говориться, що обстріл пасажирського автобуса був проведений в "сірій зоні", на тимчасово непідконтрольної Україні території. Місцеві жителі, які в цей момент перетинали лінію зіткнення, розповіли військовим, що в результаті обстрілу постраждали двоє цивільних осіб - один чоловік загинув, а ще один отримав поранення.

У штабі АТО підкреслили, що такі цинічні провокації бойовиків НЗФ ОРДО спрямовані на дискредитацію української армії в переддень візиту на територію Луганської та Донецької оластей першого заступника голови СММ ОБСЄ Александра Хуга.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що за минулу добу бойовики шість разів порушили режим перемир'я, в результаті чого отримали поранення п'ятеро бійців ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?