Тенісистка Еліна Світоліна встановила новий історичний рекорд України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тенісистка Еліна Світоліна встановила новий історичний рекорд України

Тенісистка Еліна Світоліна встановила новий історичний рекорд України
Джерело:  Australian Open

Відома українська тенісистка Еліна Світоліна пройшла в 1/4 фіналу турніру Australian Open. Таке досягнення стало першим в її кар'єрі. Перемога Світоліной в 1/8 фіналу Australian Open також стала історичним рекордом України - раніше українським спортсменкам не вдавалося досягти подібних результатів в даному турнірі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані прес-служби Australian Open.

Читайте також: Відома українська тенісистка стала четвертою ракеткою світу

Відзначається, що перша ракетка України в 1/8 фіналу Australian Open впевнено обіграла суперницю з Чехії Денису Аллертову. Їх поєдинок тривав менше години і завершився з рахунком 6:3, 6:0.

Слід додати, що Еліні Світоліной вперше вдалося пробитися до чвертьфіналу Australian Open. До цього вона тричі зупинялася на третьому колі.

У чвертьфіналі Australian Open Еліна Світоліна зіграє з суперницею з Бельгії Елізою Метенс. Матч відбудеться 23 січня о 02:00 за київським часом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що юна українська спортсменка поставила рекорд на Australian Open.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?