В Україну прийшли суворі морози: з'явився новий прогноз синоптиків
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україну прийшли суворі морози: з'явився новий прогноз синоптиків

В Україну прийшли суворі морози: з'явився новий прогноз синоптиків
Джерело:  online.ua

З понеділка, 22 січня, погода в Україні погіршиться. Всю територію країни накриють суворі морози до -20С°.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Гідрометцентр.

Читайте також: На Україну насувається потужний циклон: синоптики попередили про погіршення погоди

Синоптики попереджають, що морозна погода встановиться в Україні на увесь тиждень. Найбільш складною ситуація буде спостерігатися на сході і півдні України - там, крім морозу, йтимуть сильні опади, які будут супроводжуваться потужним вітром до 15-20 м/с.

У вівторок, 23 січня, люта зима почнеться у всіх регіонах. Вночі температура повітря опуститься до -14С°, а вдень стовпчики термометрів не підніматимуться вище -6С°..- 8С°. У середу, 24 січня, похолодає до -16С°..- 18С°. Така ж погода буде триматися в четвер і в п'ятницю, 25 і 26 січня.

Погода в Києві протягом усього тижня буде по-справжньому зимовою і морозною. Тільки в понеділок, 22 січня, в українській столиці пройде невеликий сніг, а з вівторка в Києві встановляться міцні морози - вночі до -8С°..- 15С°, а вдень до -3С°..- 7С°.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Одеську область накрило циклоном, через який вирує сильний вітер і випала рекордна кількість опадів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?