Провал ворожих диверсантів на Донбасі: штаб АТО перехопив переговори бойовиків
Категорія
Події
Дата публікації

Провал ворожих диверсантів на Донбасі: штаб АТО перехопив переговори бойовиків

Провал ворожих диверсантів на Донбасі: штаб АТО перехопив переговори бойовиків
Джерело:  online.ua

Бойовики намагаються "відхреститися" від диверсанта, якого кинули пораненим на полі бою. Під час наради вони вирішили заявити, що врятований від смерті українськими військовими терорист дезертирував з позиції.

Відповідний запис переговорів бойовиків був оприлюднений штабом АТО, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Штаб АТО показав пораненого ворожого диверсанта, захопленого в полон

У штабі АТО повідомили, що бойовик, який потрапив в полон має позивний "Малой", він є учасником так званого 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти "ДНР", а саме заступником командира 1 стрілецького взводу, 1 стрілецької роти, 3-го стрілецького батальйону. Терорист потрапив в полон, виконуючи бойове завдання в складі диверсійно-розвідувальної групи, діяльність якої була викрита українськими військовими.

У той же час в російських ЗМІ вже звинуватили українську армію в диверсії і захоплення в полон "захисника ДНР". У штабі АТО вважають, що ця спланована кампанія бойовиків спрямована на те, щоб зняти з себе відповідальність за провал ДРГ, зважаючи на можливі загрози та наслідки розголошення полоненим важливої інформації.

"Така версія була озвучена під час телефонної розмови командирів бойовиків, яку перехопили сили АТО", - додали у штабі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на окупований Донбас прибуло нове підкріплення з Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?