Ведучий "Євробачення-2017" одружився: опубліковані фото і відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ведучий "Євробачення-2017" одружився: опубліковані фото і відео

Ведучий "Євробачення-2017" одружився: опубліковані фото і відео
Джерело:  online.ua

У Києві 21 січня одружився відомий український шоумен Тимур Мірошніченко. Обраницею ведучого стала його кохана Інна Рудник.

Фото і відео з весілля Тимура Мірошниченка активно публікують в соцмережах молодята та їхні друзі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Рікі Мартін офіційно вступив в одностатевий шлюб

Весілля Тимура Мірошніченка проходило в одному з ресторанів української столиці. Закохані влаштували торжество в стилі вечірці, відмовившись від нудних традицій. Наречена замість класичного білого вбрання з фатою обрала пишне плаття з чорним корсетом, а наречений постав перед гостями в класичному чорному костюмі.

Відомо, що дружина Тимура Мірошніченка не має ніякого відношення до шоу-бізнесу - вона юрист. З нею ведучий познайомився ще три роки тому, але заручились закохані тільки в минулому році.

Весілля Тимура Мірошніченка - відео першого танцю молодих:

962127

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 15 вересня 2017 року одному з ресторанів Києва провели весілля старшого сина Генерального прокурора України Юрія Луценка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?