Стало відомо, коли Порошенко підпише закон про реінтеграцію Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, коли Порошенко підпише закон про реінтеграцію Донбасу

Стало відомо, коли Порошенко підпише закон про реінтеграцію Донбасу
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко повідомив, що підпише закон про реінтеграцію Донбасу, як тільки він надійде з Верховної Ради.

Про це він заявив 22 січня під час виступу з нагоди Дня Соборності України, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Путін скликав Раду безпеки через закон про реінтеграцію Донбасу

«Агресору не подобається, коли його називають агресором. На злодієві шапка горить, і він хоче уникнути міжнародної відповідальності за свої злочини. Рефлексія Москви переконує, що ми прийняли правильний закон про реінтеграцію Донбасу, і я підпишу його, як тільки він надійде з ВР», - заявив він.

Крім того, глава держави додав, що закон про реінтеграцію Донбасу не суперечить мінським домовленостями.

«Ні дух, ні буква закону про реінтеграцію Донбасу ніякої статтею не суперечать мінським домовленостями. На відміну від Росії, яка тільки шукає будь-який привід, щоб їх не виконувати, Україна неухильно дотримується і дотримуватиметься своїх зобов'язань», - сказав Порошенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, депутати Верховної Ради України 18 січня прийняли в другому читанні і в цілому законопроект про реінтеграцію Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?