Масштабна аварія в Прилуках, місто затопило нечистотами: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Масштабна аварія в Прилуках, місто затопило нечистотами: з'явилося відео

Масштабна аварія в Прилуках, місто затопило нечистотами: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

19 січня в Прилуках сталася масштабна аварія - в місті прорвало каналізаційний колектор, в результаті чого місцеві жителі залишилися без води. При цьому будинки і підвали в центральній частині міста затопило нечистотами.

Відповідні фото і відео публікують в соцмережах мешканці Прилук, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Смертельна пожежа в Казахстані: опубліковані відео

Протягом чотирьох днів міська влада намагається усунути наслідки аварії. Представники комунальних підприємств міста при цьому повідомляють, що процес затягується через проблеми з обладнанням. Шукати місце прориву комунальникам допомагають місцеві активісти.

На сайті міськради Прилук повідомили про аварію лише 22 січня. У повідомленні йдеться про те, що рятувальні бригади працюють цілодобово, щоб якомога швидше усунути проблему.

У цей час місцеві жителі готуються до техногенної катастрофи. Вони відзначають, що воду в деяких районах міста вже дали, але те, що тече з кранів складно назвати водою.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на підстанції під Харковом сталася серйозна аварія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?