Apple може припинити випуск iPhone X: названа причина
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple може припинити випуск iPhone X: названа причина

Apple може припинити випуск iPhone X: названа причина
Джерело:  MacRumors

Компанія Apple вже в 2018 році може зупинити виробництво iPhone X. Причиною тому є низький попит на гаджети в Китаї.

Про це повідомив аналітик компанії KGI Securities Мін-Чі Куо, передає ONLINE.UA з посиланням на портал Macrumors.

Читайте також: Скільки насправді коштує iPhone X: експерти назвали суму

У звіті аналітика зазначено, що попит на iPhone X набагато нижче, ніж очікувався. За його прогнозами, компанії вдасться продати лише половину запланованої кількості гаджетів. В зв'язку з цим вже влітку 2018 року компанія зупинить випуск iPhone X, після чого представить оновлену версію гаджета.

При цьому аналітик визнає, що iPhone X не зникне з продажу, навіть якщо попит на нього не виросте найближчим часом. Також він підкреслює, що альтернативою даному гаджету стануть моделі iPhone 8 і iPhone 8 Plus.

Слід додати, що Мін-Чі Куо є відомим аналітиком в світі, який прославився завдяки своїм точним прогнозам щодо продуктів Apple і інших виробників.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що компанія Apple випустить оновлення iOS 11, яке дасть користувачам iPhone можливість відключати уповільнення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?