У Києві вперше виступить легендарний танцювальний колектив
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Києві вперше виступить легендарний танцювальний колектив

У Києві вперше виступить легендарний танцювальний колектив
Джерело:  online.ua

У Києві 16 лютого в Жовтневому палаці виступить легендарний танцювальний колектив Los Vivancos. "Королі фламенко" вперше виступлять в Україні, хоча їм вже вдалося підкорити понад 30 країн по всьому світу.

Про це повідомляється на сайті організатора концерту, передає ONLINE.UA

Читайте також: В Україні вперше за 10 років виступить популярний британський гурт

Колелктів Los Vivancos був заснований в 2004 році. З того моменту брати-танцюристи досягли колосального успіху у своїй творчій діяльності - колектив увійшов до Книги рекордів Гіннеса як "Найшвидші ноги", а також став рекордсменом зі збору аншлагів.

"До Києва ми веземо музичну феєрію - шоу Aeternum (" Вічність "). У цій програмі переплетені різні стилі танцю, бойові мистецтва і музика. Це шоу було визнано одним з найуспішніших творів іспанського танцю свого часу. Сподіваємося, що українські глядачі його оцінять ", - розповіли учасники колективу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні вперше виступить відомий американський інді-рок-гурт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?