У ЦРУ попередили США про можливість ядерного удару з боку Північної Кореї
Категорія
Світ
Дата публікації

У ЦРУ попередили США про можливість ядерного удару з боку Північної Кореї

У ЦРУ попередили США про можливість ядерного удару з боку Північної Кореї
Джерело:  cbsnews.com

Глава Центрального розвідувального управління Майк Помпео повідомив, що Північна Корея зможе завдати ядерного удару США вже через кілька місяців.

Про це він повідомив в інтерв'ю СBS, інформує ONLINE.UА.

Читайте також: Кім Чен Ин збирається створити ще більше ядерної зброї

«Я, звичайно, був би радий сказати, що через рік ... Уряд Сполучених Штатів докладає всіх зусиль, щоб цей момент настав якомога пізніше», - заявив Помпео.

«Ми завжди можемо визначити, що ядерна програма розробляється, але ми ніколи не дізнаємося точного характеру, що відбувається. Основний ризик, який необхідно усвідомлювати політикам, полягав в тому, що програма Північної Кореї щодо ядерної зброї продовжує розширюватися, розвиватися, ставати більш потужною, більш здатною і надійної», - зазначив глава ЦРУ.

У своєму інтерв'ю Майк Помпео сказав CBS, що «тимчасове призупинення роботи органів влади та держустанов ніяк не вплине на нашу діяльність тут, в ЦРУ».

Як повідомляв ONLINE.UА, офіційний Пхеньян заявив, що в 2018 році планує і далі продовжувати нарощувати ядерну міць КНДР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?