Світоліна зазнала поразки в Australian Open
Категорія
Спорт
Дата публікації

Світоліна зазнала поразки в Australian Open

Світоліна зазнала поразки в Australian Open
Джерело:  online.ua

Четверта ракетка світу українка Еліна Світоліна в 1/4 фіналу Відкритого чемпіонату Австралії (Australian Open) поступилася бельгійці Елізе Мертенс, яка займає 37 рядок у рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA).

Про це повідомляється на сайті турніру, інформує ONLINE.UA.

Читайте також: Відома українська тенісистка знялася у пікантній фотосесії: з'явилися фото і відео

Матч тривав 1 годину і 15 хвилин і закінчився з рахунком 6:4, 6:0. За цей час 23-річна українка виконала 3 подачі навиліт і реалізувала 1 брейк-поінт.

У свою чергу її суперниця подала 2 ейси, допустила таку ж кількість подвійних помилок і виграла 5 геймів на прийомі.

У півфіналі Мертенс змагатиметься з переможницею матчу Каролін Возняцкі - Карла Суарес Наварро. Рахунок за особистими зустрічами між суперницями тепер становить 1:1.

Раніше тенісистки зустрічалися у фіналі турніру WTA в Стамбулі, і тоді українка була сильнішою. Тенісистки боролися за свою першу путівку в півфінал на «Великих шоломах».

Раніше кращим результатом на мейджор для бельгійки був третього кола Ролан Гаррос. Українка двічі грала на цій стадії - на Відкритому чемпіонаті Франції (Roland Garros) 2015 і 2017.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Світоліна оновила свій особистий рекорд - до цього вона ніколи не проходила так далеко по турнірній сітці Australian Open.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?