В ОБСЄ підтвердили загибель мирного жителя на Донбасі в ході обстрілу бойовиків
Категорія
Події
Дата публікації

В ОБСЄ підтвердили загибель мирного жителя на Донбасі в ході обстрілу бойовиків

В ОБСЄ підтвердили загибель мирного жителя на Донбасі в ході обстрілу бойовиків
Джерело:  online.ua

В результаті обстрілу пасажирського автобуса в районі блокпоста бойовиків на Донбасі 21 січня, загинув один мирний житель, ще один отримав поранення.

Про це йдеться в звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, інформує ONLINE.UA.

Читайте також: Ситуація на Донбасі загострилася: сили АТО зазнали втрат

Повідомляється, що 21 січня близько 12:30 в районі окупованої Оленівки Донецької області спостерігачі бачили двох поранених мирних жителів, які постраждали в ході обстрілу пасажирського автобуса.

«Спостерігачі бачили отвір у вікні автобуса з боку водія, який, за оцінкою СММ, з'явився в результаті попадання кулі. Пізніше команда місії бачила ще один кульовий отвір з тієї ж сторони автобуса ... Раніше патруль місії бачив, як приблизно в 50 м на південь від цього блокпоста автобус рухався в північному напрямку. За оцінкою СММ, автобус потрапив під обстріл зі стрілецької зброї з західного напрямку», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що спостерігачі бачили двох чоловіків, у одного з яких була кров на лівій стороні обличчя, а в іншого - кульові поранення на шиї і лівій щоці.

«Перш ніж спостерігачі покинули вказаний район, член «ДНР»повідомив їм, що чоловік з кульовими пораненнями шиї та лівої щоки помер, а другого чоловіка відвезли в лікарню в Донецьку», - йдеться в повідомленні місії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше штаб АТО показав, як бійці ЗСУ захопили в полон ворожого диверсанта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?