В СБУ оприлюднили запис розмови керівника ПВК «Вагнер» і генерала РФ
Категорія
Події
Дата публікації

В СБУ оприлюднили запис розмови керівника ПВК «Вагнер» і генерала РФ

В СБУ оприлюднили запис розмови керівника ПВК «Вагнер» і генерала РФ
Джерело:  online.ua

У Службі безпеки України опублікували аудіозапис переговорів керівника російських найманців ПВК «Вагнер» Дмитра Уткіна і генерала Збройних сил РФ Євгена Нікіфорова з позивним «Тамбов».

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.

Читайте також: В ОБСЄ підтвердили загибель мирного жителя на Донбасі в ході обстрілу бойовиків

Судячи з запису, Уткін і Нікіфоров обговорюють висунення бойовиків і військової техніки ПВК «Вагнера» на бойові позиції.

Варто відзначити, що ПВК «Вагнер» - це нелегальна військова структура Російської Федерації. Найманці брали участь в бойових діях в Сирії і на Донбасі.

Керівником є російський підполковник запасу Дмитро Уткін з позивним «Вагнер». Повідомлялося, що ПВК «Вагнер» була причетна до ліквідації терористів «ЛНР» Олександра Бєднова і Олексія Мозгового.

Як повідомляв ONLINE.UA, на територію тимчасово окупованій території Луганської області прибули найманці приватної військової компанії «Вагнера».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?