Через виверження вулкана в Японії зійшла лавина, є жертви
Категорія
Події
Дата публікації

Через виверження вулкана в Японії зійшла лавина, є жертви

Через виверження вулкана в Японії зійшла лавина, є жертви
Джерело:  online.ua

Неподалік від міжнародного лижного курорту Кусацу в префектурі Гумма в Японії у вівторок, 23 січня, відбулося виверження вулкана в наслідок чого зійшла лавина. Місцеві пожежні повідомляють про одного загиблого і 10 постраждалих.

Як інформує ONLINE.UA, про це повідомляє телекомпанія NHK з посиланням на поліцію і пожежну охорону, яка в Японії виконує функції швидкої допомоги.

Читайте також: Виверження вулкана на Філіппінах: опубліковані відео

За даними поліції і пожежників, в курортному готелі було надано першу медичну допомогу 10 лижникам. Зазначено, що всі вони постраждали від падіння вулканічних каменів під час виверження вулкана.

Згідно з даними міністерства оборони країни, в лавині опинилися шість військовослужбовців сил самооборони. Відзначено, що вони проходили планове тренування на курорті. Один з військовослужбовців загинув.

В даний момент є інформація про переломи і пошкодження легень у військових, але всі вони знаходяться у свідомості. Головне метеорологічне управління Японії підвищило рівень небезпеки до другого.

Як повідомляв ONLINE.UA, 23 січня на Філіппінах відбулося виверження вулкана Майон, який прокинувся недавно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?