У Лівії стався подвійний теракт: десятки жертв
Категорія
Світ
Дата публікації

У Лівії стався подвійний теракт: десятки жертв

У Лівії стався подвійний теракт: десятки жертв
Джерело:  online.ua

В результаті вибуху двох автомобілів в місті Бенгазі (Лівія) загинули 33 людини, десятки отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Про це з посиланням на Reuters повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Теракт в Єгипті: загинуло близько 200 осіб

Як зазначає агентство, перший вибух прогримів у мечеті в центральному районі Ес-Сальманом, коли віруючі виходили з будівлі після вечірньої молитви.

Другий, більш потужний вибух пролунав приблизно через 10-15 хвилин на протилежному боці вулиці, після того, як співробітники служб безпеки і охорони здоров'я прибули на місце події.

Відзначається, що другий вибух пошкодив машину швидкої допомоги і привів до ще більшої кількості жертв. Серед постраждалих - співробітники поліції, убитий глава слідчо-пошукового відділу при головному командуванні Лівійської національної армії Ахмед Алі аль-Фітруі.

Медики побоюються, що число загиблих може зрости, оскільки деякі з поранених перебувають у критичному стані. На даний момент жодне з угрупувань не взяло на себе відповідальність за теракт.

Як повідомляв ONLINE.UA, Сполучені Штати Америки рішуче засудили теракт в Кабулі 21 січня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?