У житловому будинку під Києвом прогримів вибух, є жертви
Категорія
Події
Дата публікації

У житловому будинку під Києвом прогримів вибух, є жертви

У житловому будинку під Києвом прогримів вибух, є жертви
Джерело:  online.ua

У житловому будинку в селі Новосілки Макарівського району Київської області стався вибух природного газу, в результаті чого загинула одна людина, ще двоє постраждали.

Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на повідомлення Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Читайте також: Смертельний вибух в Бердянську: з'явилося відео з місця інциденту

Відзначається, що інцидент стався 23 січня о 18:28. За попередніми даними, в квартирі на першому поверсі двоповерхового будинку стався вибух природного газу з послідуючим горінням.

«В результаті вибуху загинула 1 особа та 2 госпіталізовані в лікарню (жінка з опіками шиї та обличчя і чоловік з гіпертонічним кризом)», - йдеться в повідомленні відомства.

За інформацією рятувальників, вибух зруйнував стіни і перекриття між поверхами, всіх жителів відселили. Пожежу вдалося ліквідувати лише вранці 24 січня.

В даний час тривають роботи з розбирання уламків даху і перекриття будинку.

Як повідомляв ONLINE.UA, 22 січня в Покровське Донецької області в шахті стався вибух метану, внаслідок якого постраждало вісім гірників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?