У Швейцарії пройшли протести проти візиту Трампа в Давос
Категорія
Політика
Дата публікації

У Швейцарії пройшли протести проти візиту Трампа в Давос

У Швейцарії пройшли протести проти візиту Трампа в Давос
Джерело:  online.ua

У кількох містах Швейцарії пройшли масові акції проти візиту президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа на Всесвітній економічний форум в Давос.

Про це з посиланням на Reuters передає ONLINE.UA.

Читайте також: Нічим зайнятися: Трамп склав рейтинг фейків

Повідомляється, що в самому Давосі близько 20 демонстрантів прорвали кордон безпеки на шляху до конгрес-центру, де проходить форум. У Цюріху протестували близько двох тисяч демонстрантів з антиглобалістськими гаслами.

Крім того, кілька сотень протестуючих пройшли вулицями Женеви, Лозанни і Фрібурга. У Женеві, зокрема, демонстранти несли плакати з написами на адресу Трампа, такими як «Світовий економічний фіаско», «Расист, сексист, капіталіст» і «Не чіпайте права жінок».

Як повідомляв ONLINE.UA, 20 січня в багатьох містах США пройшов другий «Марш жінок». Мітинг зібрав всіх супротивників політики Дональда Трампа і всіх небайдужих до проблем сексуальних домагань і гендерної нерівності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?