На форум у Давос Трамп поїде без дружини
Категорія
Політика
Дата публікації

На форум у Давос Трамп поїде без дружини

На форум у Давос Трамп поїде без дружини
Джерело:  УНН

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп відвідає Всесвітній економічний форум у Давосі без своєї дружини Меланії.

Як інформує ONLINE.UA, про це повідомляє УНН.

Читайте також: Нічим зайнятися: Трамп склав рейтинг фейків

Так, за словами прес-секретаря першої леді США Стефані Грішем рішення Меланії Трамп відмовитися від поїздки було засновано на «плануванні і логістиці».

Примітно, що ще тиждень тому Грішем заявляла, що перша леді буде присутня на щорічній зустрічі впливових фінансових і бізнес-лідерів в знак підтримки її чоловіка, який має намір виступити з промовою під час свого візиту.

При цьому плани Трампа відвідати Давоський форум раніше підтвердили в Білому домі. Його візит був під питанням через припинення роботи уряду.

Як повідомляв ONLINE.UA, в декількох містах Швейцарії пройшли масові акції проти візиту Дональда Трампа на Всесвітній економічний форум в Давос.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?