Турчинов і Волкер обговорили санкції проти Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Турчинов і Волкер обговорили санкції проти Росії

Турчинов і Волкер обговорили санкції проти Росії
Джерело:  online.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов зустрівся зі спецпредставником США з питань України Куртом Волкером.

Про це з посиланням на прес-службу РНБОУ, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Порошенко обговорив з Волкером виконання Мінських угод

Під час зустрічі сторони обговорили ситуацію, що склалася на Донбасі через військову агресію Російської Федерації і Закон України «Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях в Донецькій і Луганській областях», питання продовження санкцій проти РФ і реформування оборонно промислового комплексу України.
По завершенню зустрічі Волкер підкреслив, що США цінує співпрацю з Україною.

«Ми цінуємо співпрацю з вами і вітаємо процеси реформування сектору безпеки і оборони України», - сказав він.

Говорячи про санкції проти РФ, Волкер заявив: «США постійно підкреслює, що Росія несе відповідальність за те, що відбувається на Донбасі. Ми будемо робити все залежне від нас, щоб допомогти врегулювати ситуацію на сході України».

Як повідомляв ONLINE.UA, Курт Волкер ймовірно зустрінеться з помічником російського президента Владиславом Сурковим у Дубаї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?