Мережу вразило сильне відео про повернення воїнів АТО до звичайного життя
Категорія
Україна
Дата публікації

Мережу вразило сильне відео про повернення воїнів АТО до звичайного життя

Мережу вразило сильне відео про повернення воїнів АТО до звичайного життя
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося сильне відео про проблеми адаптації військовослужбовців після повернення із зони бойових дій до звичайного життя.

Відповідний відеоролик на своїй сторінці в соцмережі опублікував київський відеомейкер Дмитро Степанов, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Мир, війна або компроміси: якого рішення ситуації на Донбасі хочуть в Україні

Відзначається, що запис називається "Повернення" і присвячений "тим, хто повернувся і тим, хто зустрів". У створенні відео брали участь Сіф Ігор Тунік, Олександр Матяш, Юрій Гибончук і військовий психолог Ольга Швець, за що Степанов висловив їм свою особливу подяку.

В 4-хвилинному ролику розповідається про основні проблеми військових після повернення до мирного життя, - неуважність, напруженість, неможливість сконцентруватися, і т.п., а також засоби їх подолання.

"Сильно!", "Класно, але так похмуро, що аж накрило", "Спасибі! Продовжуйте знімати далі, повернутися не так просто і може бути таким чином більша кількість хлопців швидше адаптується", "Спасибі за службу", - прокоментували ролик в мережі.

Зауважимо, що за кілька годин з моменту публікації відео зібрало майже 10 тисяч переглядів, і майже 500 "репостів".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в заснованій ветеранами АТО піцерії в Києві стався обурливий інцидент з прапором України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?