Де в Україні найбільші зарплати: названі регіони
Категорія
Економіка
Дата публікації

Де в Україні найбільші зарплати: названі регіони

Де в Україні найбільші зарплати: названі регіони
Джерело:  interfax.com.ua

У 2017 році найбільші зарплати отримали жителі таких регіонів України як Київська, Дніпропетровська та Запорізька області.

Про це розповів виконуючий обов'язки керівника Державної служби зайнятості Валерій Ярошенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Читайте також: Коли середня зарплата в Україні виросте до 10 тисяч гривень: Кабмін назвав терміни

Відзначається, що в Києві отримували найбільше, - в середньому, 11,6 тисяч гривень, в той час як на території Київської, Дніпропетровської та Запорізької областей середні зарплати знаходяться на рівні в 7,4 тисячі гривень.

У Закарпатській, Одеській і Миколаївській області в минулому році середні зарплати склали 6,7 тисячі гривень.

У той же час, з'ясувалося, що найменш оплачуваними працівниками є лікарі, медсестри та вихователі, - вони отримують лише близько 3,7 тисячі гривень.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прем'єр Володимир Гройсман обіцяв істотне підвищення в 2018 році середніх зарплат і пенсій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?