Голова МВФ розповіла, чим закінчилася зустріч з Порошенком
Категорія
Економіка
Дата публікації

Голова МВФ розповіла, чим закінчилася зустріч з Порошенком

Голова МВФ розповіла, чим закінчилася зустріч з Порошенком
Джерело:  online.ua

Під час зустрічі директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард з президентом України Петром Порошенко на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, крім усього іншого обговорювалися заходи, які могли б створити передумови для завершення поточного перегляду програми МВФ.

Про це йдеться в заяві голови Фонду за підсумками переговорів, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Порошенко зробив важливу заяву про кредит МВФ

«Ми провели хорошу і конструктивну зустріч з президентом Порошенко і його командою, під час якої обговорили останні економічні події і перспективи для України, а також впровадження заходів, які могли б створити передумови для завершення поточного перегляду програми МВФ», - зазначила директор-розпорядник МВФ .

Також Лагард підтвердила, що МВФ разом з іншими міжнародними партнерами готовий і надалі підтримувати Україну в її зусиллях по проведенню реформ.

«Я також підкреслила, що Україна повинна скористатися нинішнім сприятливим зовнішнім середовищем для прискорення реформ і переходу до більш стійкого зростання, необхідного для стійкого поліпшення рівня життя людей», - додала Лагард.

Як повідомляв ONLINE.UA, загальна сума боргу України перед МВФ становить 12,1 млрд доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?