В Італії сталася залізнична катастрофа, є жертви
Категорія
Світ
Дата публікації

В Італії сталася залізнична катастрофа, є жертви

В Італії сталася залізнична катастрофа, є жертви
Джерело:  online.ua

Неподалік від Мілана вранці, 25 січня, пасажирський поїзд зійшов з рейок, через що загинули не менше двох осіб і ще близько 10 постраждали.

Як інформує ONLINE.UA, про це передає Reuters з посиланням на екстрені служби Італії.

Читайте також: У Румунії сталася залізнична катастрофа, є загиблі

За інформацією речника залізничної компанії Ferrovie dello Stato, інцидент стався в Пьольтелло приблизно в 40 км від Мілана.

В даний момент відомо про двох загиблих і близько 10 поранених пасажирів поїзда, який прямував з Кремони в Мілан. Інші подробиці події поки не повідомляються.

В результаті аварії на ділянці залізниці, яка з'єднує Мілан і Венецію, оголосили про затримки поїздів. На місце події в районі Пьольтелло прибули кілька машин швидкої допомоги.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Греції зійшов з рейок міжміський поїзд, в результаті чого загинули чотири пасажири, ще п'ятеро людей отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?