Данилюк розповів, коли Україна отримає новий транш від МВФ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Данилюк розповів, коли Україна отримає новий транш від МВФ

Данилюк розповів, коли Україна отримає новий транш від МВФ
Джерело:  interfax.com.ua

Україна має намір виконати всі умови Міжнародного валютного фонду для отримання чергового траншу макрофінансової допомоги до травня 2018 року.

Як інформує ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна, про це повідомив міністр фінансів України Олександр Данилюк в кулуарах «Українського сніданку» в Давосі.

Читайте також: Борг України перед МВФ: в НБУ назвали суму

«Я сподіваюся, що до травня, а може і раніше, умови будуть виконані», - сказав Данилюк.

Також міністр нагадав, що одним з основних зобов'язань, взятих на себе Україною в рамках розширеного макроекономічного фінансування, є прийняття Верховною Радою закону про антикорупційний суд. Не менш важливою умовою є також призначення нового голови Національного банку України.

Як повідомляв ONLINE.UA, під час зустрічі директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард з президентом України Петром Порошенко на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, крім усього іншого обговорювалися заходи, які могли б створити передумови для завершення поточного перегляду програми МВФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?