Волкер зазначив марність санкцій відносно РФ, опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Волкер зазначив марність санкцій відносно РФ, опубліковано відео

Волкер зазначив марність санкцій відносно РФ, опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Спеціальний представник Сполучених Штатів Америки по Україні Курт Волкер повідомив, що санкції проти Російської Федерації не досягли своєї мети.

Про це він заявив в інтерв'ю Deutsche Welle, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Турчинов і Волкер обговорили санкції проти Росії

Так, відповідаючи на коментар щодо того, що накладені на Росію санкції не працюють, Волкер зазначив, що вони не спрацювали.

«Я б так не сказав, я б сказав, що вони (санкції, - ред.) не спрацювали. Але це інше. Думаю, в Росії багато хто усвідомлює, що санкції негативно впливають на їх країну. І вплинуть ще більше, якщо обмежувальні заходи триватимуть далі. А це так і буде. ЄС регулярно продовжує санкції. США додають до списку санкцій нові імена. Я думаю, що всі розуміють, що з часом це буде приносити Росії все більшої шкоди. І в Росії хочуть, щоб санкції зняли. Але умовою для їх скасування є фактичне виконання мінських домовленостей», - зазначив він.


Як повідомляв ONLINE.UA, Курт Волкер намір обговорити з помічником президента Росії Владиславом Сурковим звільнення полонених і відведення підконтрольних РФ сил на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?